Wat mensen ervaren met ‘Jezus in ons’

‘Jezus in ons’ is geen theorie, maar realiteit. Het heeft invloed op jouw geloof en kleurt je manier van leven. Daarom vindt u hieronder een paar reacties op ‘Jezus in ons’.
Een paar lezers vertellen hier wat het boek hen deed, dat het hen hielp overtuigder en krachtiger als gelovige in het leven te staan. Vaak hoor ik terug wat hier ook gezegd wordt, dat bepaalde Bijbelgedeelten nu een stuk helderder worden door bijvoorbeeld de uitleg die ‘Jezus in ons’ geeft van de offers, van Jesaja 53 en van wat Jezus kwam doen. Ik wil u uitnodigen te klikken op een van de onderstaande reacties op ‘Jezus in ons’. Mocht u ook zo’n soort ervaring met ‘Jezus in ons’ hebben (gehad) – laat het weten – ik ben benieuwd. Gebruik daarvoor de contactpagina of mail me: info@jezusinons.nl

Reacties of getuigenissen:

E reageert met een oproep: ‘Sta open voor wat er echt wel of niet staat’

AVZ’s reactie: ‘Ik ervaar meer vreugde’

NN getuigt als psycholoog: ‘Psychologisch klopt het geloof nu beter’

dV is er blij mee omdat we zo ‘Weer de Bijbel lezen’

Reactie van JO: ‘Ton biedt een goede sleutel om de Bijbel beter te begrijpen’

J zegt: ‘Het is net of ik God nu beter ken….’

JFM getuigt: ‘Ik heb God eigenlijk opnieuw leren kennen…’

S ervaart: ‘Mijn hart wordt er feestelijk van…’

HK meent dat ‘Jezus in ons’ meer vitaliteit en kracht in de christenheid kan brengen’

KMM verklaart: ‘Nu realiseer ik me pas, dat Jezus IN mij wil zijn.’

Getuigenis AD ‘Mijn liefde voor God is door ‘Jezus in ons’ groter geworden dan die ooit is geweest’

TW meldt: ‘Mijn liefde groeit met sprongen

© 2024, in samenwerking met Pixel Creation. Alle rechten voorbehouden